top of page
Keresés

Lakberendezés az egyetem mellett a 11. kerületben - utána és előtte

Ebben a 11. kerületi 45 nm-es lakásban a tulajdonos teljeskörűen felújította a fürdőszobát és a szobát. A feladat egy 3 fős airbnb lakás kialakítása volt. Először 4 főben gondolkodtunk, de a tervekről látszott, hogy a lakás zsúfolttá válna. Inkább keltette diákszállás érzetét, mint egy minőségi apartmanét, pedig a pozícionálás esetünkben ez volt.


Az első terveken a fotel sarok helyén egy másik franciaágy volt, az egyszemélyes ágy helyén pedig egy étkező. Ezt változtattuk meg, és kapott végül helyet az otthonosság érzetét keltő fotel sarok.


A felméréskor készült munkafotók balra, kész lakás jobbra.

Ez a lakás kifejezetten sok kiegészítőt kapott a falakra, egyszerű és praktikus lakberendezési tárgyakat használtunk fel.

Ezeknél a lakásoknál az átadási idő fontos. Ezért a színválasztás itt némileg fordítva történik. A felhasznált nagyobb bútorok megvannak. Tapasztalatból tudjuk melyik termék alkalmas kereskedelmi célra, ezért általában ezeket használjuk. Így az a döntő, hogy mi az, ami van raktáron, a színkombinációt utána ehhez igazítom. Itt adott volt az egyszemélyes ágy, ami kék. Ehhez alkalmazkodott a többi kiegészítő és a színtér.

Ha te is szeretnéd megújítani magad körül a teret, kérj egy ingyenes online konzultációs időpontot!

45 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page