top of page
Keresés

Klasszikus stílusú fürdőszobák

Fürdőszobák felújítása egy 1905-ben épült villában, francia stílusban.

Igazi jutalom projekt egy lakberendezőnek!

Nyáron egy 2. kerületi 1905-ben épült villa fürdőszobáinak felújítására kértek fel. Kötött, klasszikus francia stílusban, mert maximálisan illeszkedni akartunk az épület jellegéhez. Hozzáteszem, hogy óriási élmény és megtiszteltetés volt nekem egy ilyen patinás épület fürdőszobáinak ​megtervezése.

A meglévő fürdőszobák (egy kisebb és egy nagyobb) nem illeszkedtek a patinás stílushoz, ezért az anyagok kiválasztásakor felkutattam azokat a gyártókat, akik megtartották a tradícionális termékkört is. A szanitereket például 50 éve gyártja a választott gyártó. A csempék, burkolatok egyedi kombinációk, több család termékeinek variálása, a kívánt stílushatás elérése érdekében. Nálam mindig fontos tényező a költségkeret betartása, ez sokszor extra kreativitást kíván.

​A padlót halványszürke patchwork csempe díszíti, az oldalfalak egyszerű fehér csempét kaptak, dekorcsíkokkal. Karakteres szaniterek és oroszlánlábas kád adja a fókuszpontokat a nagyobb fürdőben. A tökéletes összahatás elérése érdekében fontos volt, hogy a zuhanykabinok is egyszerű, letisztult design-t képviseljenek és csempeburkolatúak maradjanak. Ezért a lefolyó egységek is burkolható kivitelben kerültek kiírásra és beépítésre. Egy nagyon átlátható és tiszta design-t kaptunk ezzel.

10 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page